Functionele oefentherapie

Functionele oefentherapie


Bent u herstellende van een blessure, operatie, beroerte of ziekte? Medisch Centrum Opwijk biedt een revalidatieprogramma, waarbij u revalideert onder deskundige begeleiding van een kinesitherapeut. Functionele oefentherapie kan ook gebruikt worden als een verlengstuk van normale kinesitherapeutische behandelingen. Het doel van deze functionele training is het vergroten van de belastbaarheid van het lichaam.

Wat en voor wie  is functionele oefentherapie?

Functionele oefentherapie is een onderdeel van kinesitherapie. Wanneer uw lichaam herstellende is van een blessure of klacht moet het lichaam voorbereid worden om de dagelijkse activiteiten weer aan te kunnen. Dit wordt gedaan door middel van training. Het doel is om de belastbaarheid van het lichaam te vergroten.

Het programma is bedoeld voor mensen met specifieke aandoeningen zoals astma, hartklachten, reuma of diabetes. Maar ook voor sporters die willen revalideren en hun niveau willen opkrikken. Daarnaast is het programma effectief voor mensen die klachten aan de nek, rug, knie of andere gewrichten ervaren.

Copyright © All Rights Reserved

Kiné CaRo VOF 2020

Medisch Centrum Opwijk

Esp 106, 1745 Opwijk

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren