Jeroen

Kinesitherapeut / Manueel therapeut

Bestuurder MCO - Kiné Caro VOF

Geconventioneerd

Geboren in 1975 en opgegroeid in Grimbergen tot mijn 12 jaar waarna ik naar Wolvertem ben verhuisd. Eens aan het werk via Merchtem en Steenhuffel in Opwijk komen wonen.

Gehuwd met Kristien en vake van Cato en Robbe (Kiné CaRo).

Gestart als kinesitherapeut in 1997 in Wolvertem, met tussen 2002 en 2010 een zijstap in de medische sector als Account Manager en sinds 2010 fulltime herstart in Opwijk. Eerst in de Kouterlaan en sinds 2018 het Medisch Centrum Opwijk opgestart op de Esp waar de voormalige groepspraktijk van de huisartsen gevestigd waren (Libaut, Genbruggen, Geens, Heymans, Ghyselinck, Eeckhout, ...).

Als bestuurder binnen de ELZ de kans gekregen om mee aan de basis en sturing te zitten van de vaccinatiecentra Asse en Affligem en hoogstwaarschijnlijk met een vervolg voor langere tijden.


In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn gezin, fitness, volleybal, motorrijden en als lid van het medisch (MUG) team in wielerwedstrijden, van kermiskoersen tot de grote klassiekers.


Als hobby en passie ben ik bezig met alles wat te maken heeft met Reanimatie, EHBO en ergonomie waar ik dan ook als ERC/BRC docent werk binnen enkele organisaties als EHBO Experticecentrum, Cardioservice, Vlaamse Trainersschool,

Six Minutes, ... en onder mijn eigen zusterbedrijf ehbostore.be en caro-ehbo.be.

Jeroen Van Lier

 
 
 
 
Eerstelijnszone AMALO
Jeroen Van Lier, kinesist - manueel therapeut is lid van het MUG team MT4C, Medisch Centrum Opwijk
Docent EHBO, AED en Reanimatie, Medisch Centrum Opwijk
Rugproblemen, rugpijnen, revalidatie na rugletsel? Hier kan je alvast meer informatie terugvinden.
Jeroen is Compexexpert en docent in gebruik van Compex, Medisch Centrum Opwijk

Dodentocht Bornem,

hulppost Merchtem 2018-2019